“Po hyn mes çiftesh” - Gazeta Express
string(18) "po-hyn-mes-ciftesh"

“Po hyn mes çiftesh”

TV/Film

Gazeta Express

12/03/2024 21:52

Juli: U vendosën pikat mbi ‘i’. E para ka një gjë që e kam bindje dhe e kam thënë është që unë këto të dy i shoh si lojtarë të ndarë nga njëri-tjetri. Meqë zotëria më konsideron që po hyj në mes të tyre, po e them që Heidi është lojtarë më e fortë se ai.

Romeo: Ke 20 vite në televizion ti po hyn mes çiftesh.

Lexo Edhe:

Juli: Po pushoi more burrë, respekto formatin. A ke respekt?

Romeo: Është prekur…

Juli: Nëse këta janë të ndarë mua nuk më intereson fare. Por unë nuk e di pse i ka ardhur ndarja këtyre.

Romeo: Ti po flet për dy njerëz që kanë ndjenja për njëri-tjetrin, e po futësh në mes. 42 vjeç artist i madh (e ironizon)

Juli: Ka kanë ardhur veç e veç dhe ende në të njëjtës gjë i qëndroj. Po ta kthejnë kohën mbrapa e kam ndihmuar këtë lidhje.

Ledion Liço: Pse është situata kaq e shqetësuar nga ana jote, kur një banor i shtëpisë komentin për dy lojtarë?

Romeo: Janë disa gjëra që unë mendoj se janë përtej lojës.