Plaku 78-vjeçar vozit Audi TT, është më e shpejta në botë - Gazeta Express

Gazeta Express

21/11/2020 16:46

Plaku 78-vjeçar vozit Audi TT, është më e shpejta në botë

Gazeta Express

21/11/2020 16:46

Asnjëherë nuk është vonë për t’i bërë ëndrrat realitet.

Vetë paraqitja e 78-vjeçarit që ngiste një Audi TT do të ishte shumë interesante, por ky adhurues i ngasjes së shpejtë, i ka çuar gjërat në një nivel tjetër, transmeton Telegrafi.

Plaku mund të shihet pas timonit të versionit RS i mundësuar nga një motor 2.5 TFSI me pesë cilindra, i cili vinte nga fabrika me 400 kf dhe 480 Nm.

Kjo ishte atëherë kur u prodhua, ndërsa tashmë Audi TT ka specifika tjera.

Tani jep mbi 1100 kuaj fuqi, dhe vetëm 3.2 sekonda janë të mjaftueshme për të përshpejtuar nga 100 në 200 km / h.

Plaku nuk dëshiron të ndalet dhe ai ka njoftuar një ndryshim tjetër në veturën e tij.

Plani është që të instalojë një turbinë më të madhe dhe kështu të merrni 200 kuaj fuqi të tjerë dhe të shkurtoni kohën e përshpejtimit të ndërmjetëm në rreth 2 sekonda.