Plagoset një infermier në QKUK - Gazeta Express

Plagoset një infermier në QKUK

Lajme

Gazeta Express

26/09/2020 16:02

Sindikata e Infermierëve të Kosovës thotë se një infermier është plagosur në departamentin e Urologjisë.

Reagimi i plotë

“Sindikata e infermierëve të Kosovës dënon ashpër sulmin dhe plagosjen e infermierit të Urologjisë, në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës”

Nuk është hera e parë që ndodhin raste të tilla ndaj infermierëve.

Ne ju bëjmë thirrje organeve të sigurisë që sa më parë të merren me rastin dhe kryerësit të marrin dënimin e merituar.

Poashtu ju bëjmë thirrje policisë, që të ndërmarr masa të menjëhershme, në mbrojtje të infermierëve, që raste të tilla mos të ndodhin më kurrë.Kryesia e Sindikatës së infermierëve