Piramida e fshehur në Antarktidë zbulohet nga Discovery Channel - Gazeta Express

Piramida e fshehur në Antarktidë zbulohet nga Discovery Channel

Mistere

Gazeta Express

20/05/2020 13:40

History Channel ka një dokumentar shumë të njohur të quajtur “Alienët e Lashtësisë” dhe gjatë filmimit të dokumentarit, ata aksidentalisht vërejtën një piramidë të fshehur nën borë në Antarktidë.

Joseph White dhe kolegët e tij ishin ata që zbuluan atë, përderisa po analizonin disa nga fotografitë satelitore që iu ishin ofruar. Joseph dhe ekipi i tij vendosën që të klasifikonin piramidën si një ndërtesë e një civilizimi jashtëtokësor, por ne nuk duhet të konkludojmë asgjë kaq herët, transmeton Gazeta Express.

Piramida mund të ketë qenë aty për 12 milionë vjet, që nënkupton se nuk ka mundur të jetë punë e njeriut. Kjo është definitivisht gjetja më e mirë e Joseph dhe për këtë, ai meriton çdo lëvdatë.