Petrol Company ul çmimet për përvjetorin e saj, Black Friday dhe 28 Nëntorin: Diesel 1.16 Euro dhe Benzin për vetëm 1.17 Euro - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

25/11/2021 13:32

Petrol Company ul çmimet për përvjetorin e saj, Black Friday dhe 28 Nëntorin: Diesel 1.16 Euro dhe Benzin për vetëm 1.17 Euro

Lajme

Gazeta Express

25/11/2021 13:32

Kompania e derivateve “Petrol Company” vjen me çmime shumë të ulta në derivate si dhe super oferta në të gjitha pikat e restoranteve të saj “Be Happy Restaurant”.

Sipas saj, me rastin e Black Friday, festën e 28 Nëntorit si dhe 32 vjetorin e kompanisë “Petrol Company” në të gjitha pikat e saj del me këto super çmime: Diesel 1.16 euro dhe Benzin për vetëm 1.17 euro, çmime të cilat do të zgjasin për 4 ditë rresht, duke filluar nga data 25 nëntor deri me 28 nëntor. Po në këto data vlejnë edhe ofertat e Be Happy Restaurant.

Lexo Edhe:

Andaj nuk keni se çka prisni, furnizohuni me derivate cilësore me çmime extrem të ulta dhe vizitoni Be Happy Restaurant për ushqim shumë të veçantë me super oferta.

/artikull i sponsorizuar/