Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj - Gazeta Express
string(56) "petrol-company-me-shume-shperblime-dhe-zbritje-kete-muaj"

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

15/04/2021 14:20

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

15/04/2021 14:20

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj: Iphone 12, Trotineta Elektrik, Vetura Elektrike, Smartphone dhe qindra shpërblime të tjera si dhe Jackpot Banesë në fund të vitit

Nga data 29 Prill deri më 2 Maj duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klient besnik të Petrol Company për katër ditë rresht.

Lexo Edhe:

Petrol Company muaj më parë ka lansuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në Petrol Company. Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të Petrol Company klientët e Petrol Company do të fitojnë shumë shpërblime për çdo muaj dhe dhe do të kenë  mundësinë për të fituar #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë:  Shkarko apliakcionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve si

 1. Iphone 12 – x 1
 2. Laptop- x 1
 3. Trotineta Elektrik – x2
 4. Smartphone – x 1
 5. Vetura Elektrike për fëmijë – x 2
 6. Tablet  – x 1
 7. Orë të menqur – x 1
 8. Akomodime me mëngjes në Hotel Venus – x 3
 9. Voucher 50 Euro Cash – x 1                                                                                                  
 10. Vouchera 10L Derivate – x 10
 11. Pica në Be “Happy Restaurant”  – x 20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

/artikull i sponsorizuar/