Petrol Company dërgon iftarë për 77 banorët në “Shtëpinë e Pleqve” nga restorantet e saj “Be Happy” - Gazeta Express
string(95) "petrol-company-dergon-iftare-per-77-banoret-ne-shtepine-e-pleqve-nga-restorantet-e-saj-be-happy"

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

21/04/2021 15:49

Petrol Company dërgon iftarë për 77 banorët në “Shtëpinë e Pleqve” nga restorantet e saj “Be Happy”

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

21/04/2021 15:49

Rrjeti i restoranteve “Be Happy” i cili është brend i Petrol Company, për nderë të muajit të shenjtë të Ramazanit për herë të dytë ka përgatitur iftarë për 77 rezidentët në Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë.

Iftari u është përgatitur nga profesionistët e kulinarisë të “Be Happy Restaurant” dhe u është dërguar me menu të plotë të shoqëruar me pije të ndryshme. Ushqimet u dërguan sigurisht duke marrur paraprakisht leje nga institucionet përkatëse dhe duke i respektuar me përpikëshmëri masat kundër COVID-19.

Falënderime të shumta ka pasur drejtuar përgjegjësve të Restorantit “Be Happy” si dhe lutje të shumta drejtuar pronarëve të “Petrol Company”, që trokiti në derën e tyre pikërisht në ditët e muajit të shenjët të Ramazanit

Ky gjest human u pritë shumë mirë nga stafi i shtëpisë së pleqve, kurse përgjegjësit e “Be Happy Restaurant” falënderuan stafin në Shtëpinë e Pleqve  për pritjen që ju është bërë dhe për trajtimin dinjitoz që ju bëjnë banoreve të kësaj shtëpie.