Pesë librat që duhet t’i lexoni patjetër - Gazeta Express

Gazeta Express

23/09/2020 16:27

Pesë librat që duhet t’i lexoni patjetër

Gazeta Express

23/09/2020 16:27

Gazetare: Albulena Demaku

Të tillë e bëjnë aventurat të cilat e përcjellin mendjen e secilit lexues.

Një lexuese e rregullt e librave është edhe Yllka Bajoku, e cila tregon për shijen e saj në libra dhe rëndësinë e leximit të tyre, po ashtu.

Yllka, nuk lexon duke u bazuar në zhanre të librave. Janë detajet ato që e bëjnë për ta përzgjedhur një libër.