PERSE DUHET TË KENI KARTËN VITAL NGA SPITALI AMERIKAN? - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

10/06/2021 16:04

PERSE DUHET TË KENI KARTËN VITAL NGA SPITALI AMERIKAN?

Shneta

Gazeta Express

10/06/2021 16:04

Njihuni me avantazhet që kjo kartë sjell për ju!

Karta Vital, një produkt i Grupit të Spitaleve Amerikane është një mjet identifikimi i personalizuar, e cila mundëson ulje të çmimeve për shërbimet e ofruara pranë çdo Spitali Amerikan. Me Kartën VITAL ju jeni jo vetëm mbajtës i një karte prestigjioze, por edhe përfitues i shumë avantazheve që ju njeh karta.

Falë Kartës VITAL fitoni të drejtën të trajtoheni në mënyrë preferenciale në të gjitha degët e Spitalit Amerikan në Tiranë, Durrës, Fier dhe në Prishtinë, duke përfituar ulje të tarifave për shërbime diagnostikuese, nga momenti i marrjes së Kartës VITAL dhe në vazhdim.

Ju do të përfitoni deri në 20 % zbritje në të gjitha vizitat e mjekëve, check up-et, ekzaminimet laboratorike, ekzaminime radiologjike; si dhe 10 % zbritje në të gjitha ndërhyrjet kirurgjikale.

Do të jeni gjithmonë një hap përpara në njoftimin mbi paketat e Check up-it; Fushatat dhe Ofertat mbi çdo departament dhe shërbim.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 dhe 049 513 513.

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten