Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

30/11/2020 12:27

Përmbaruesit bllokojnë llogarinë e VMRO-së, nuk janë paguar borxhet nga koha e Gruevskit

Ballina

Gazeta Express

30/11/2020 12:27

Llogaria e VMRO-DPMNE është bllokuar nga përmbaruesit për shkak të borxheve të papaguara, në lidhje me pikturat, pra kornizat e tyre që vendosen brenda selisë së partisë.

Gjegjësisht, tani për tani shuma që pala duhet të paguajë është e panjohur dhe informacionet thonë se ky është një borxh që buron nga koha e Nikolla Gruevskit, pra nën udhëheqjen e tij.

Këto fotografi u postuan pas ndërtimit të selisë së re të partisë dhe partia ende nuk zbulon emrin e kompanisë që bllokoi llogarinë e tyre.