Përjetoni emocionet e EURO 2020 me të gjitha pakot IPKO DTV - Gazeta Express

Sport

Gazeta Express

11/06/2021 13:19

Përjetoni emocionet e EURO 2020 me të gjitha pakot IPKO DTV

Sport

Gazeta Express

11/06/2021 13:19

Më në fund, një vit më vonë, EURO 2020 do të fillojë më 11 qershor 2021. Do të jetë një ngjarje sportive siç nuk e kemi parë për një kohë të gjatë; stadiumet do të presin spektatorë, megjithëse me kapacitete të kufizuara, të cilët përsëri do të na kujtojnë se si ishin sportet përpara pandemive.

Ai gjithashtu do të organizohet në një mënyrë unike, që nuk është parë më parë; për herë të parë në historinë e tij 61 vjeçare, Kampionati Evropian, po luhet në një bazë të tërë kontinentit. Ai do të organizohet në 11 qytete të ndryshme në vende të tilla si Gjermania, Anglia, Holanda dhe qytete të largëta si Sevilja, Spanjë dhe Baku, Azerbajxhan.

Do të jetë një përvojë emocionuese për t’u parë, për të gjithë.

IPKO do të transmetojë drejtpërdrejt çdo ndeshje futbolli, me më shumë se 140 orë të drejtpërdrejta të Kampionatit Evropian të Futbollit UEFA 2020 duke filluar të Premten, 11 Qershor, me ndeshjen hapëse në Romë, deri tek finalja e së Dielës, 11 Korrik, në Londër.

Në mënyrë që t’u mundësojë të gjithëve të përjetojnë emocionet e Kampionatit Evropian, IPKO ka vendosur që t’u japë të gjithë përdoruesve të IPKO DTV qasje në kanalet Super Sport që do të transmetojnë ndeshjen për kohëzgjatjen e ndeshjes nga 11 qershor – 11 korrik 2021. Qasja do të lejohet gjithashtu për shfaqjen speciale “Uniforia”, kushtuar Kampionatit EURO 2020, për të prezantuar dhe komentuar të gjitha pikat kryesore të ndeshjeve.

IPKO është e lumtur që do ta ndajë këtë përvojë me të gjithë, pas një viti të vështirë me pandemi.

Për të mësuar më shumë rreth kohës së ndeshjeve, rezultateve dhe informacioneve të tjera, ju lutemi vizitoni https://www.ipko.com/orari-i-ngjarjeve-sportive/.

 Si zakonisht, IPKO do të ketë  aktivitete dhe shpërblime të shumta. Për t’u informuar në kohë dhe për të marrë pjesë në këto aktivitete, ju lutemi ndiqni IPKO në mediat sociale @ ipko.rrethiyt.

Për më shumë informacion në lidhje me paketat IPKO dhe kanalet sportive, ju lutemi vizitoni www.ipko.com.

IPKO është plotësisht e përkushtuar për tu ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë në fushën e komunikimit, larminë e zgjedhjeve dhe ofertave fantastike, si dhe për të thjeshtuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës.