Përfitoni 15% zbritje në Sigurimin e Shëndetit Familjar - Gazeta Express

Përfitoni 15% zbritje në Sigurimin e Shëndetit Familjar

Lajme

Gazeta Express

01/12/2020 14:18

Të qenurit i sigurt është një element thelbësor për lumturinë dhe mirëqenien e njeriut. Kohëve të fundit secili nga ne ka arritur të kuptoj sesa i rëndësishëm është shëndeti, kujdesi për veten dhe të tjerët.

Kur është fjala për kujdesin ndaj shëndetit atëherë një ndër hapat më të rëndësishëm për një kujdes të shtuar është sigurimi i shëndetit.

Pikërisht për sigurimin e shëndetit, kompania Scardian Sigurime mendon për të gjithë ne.

Duke filluar nga data 1 dhjetor 2020 deri më 31 janar 2021, SCARDIAN vjen me ofertën e fundvitit, me të cilën mund të përfitoni deri në 15% zbritje në Sigurimin e Shëndetit Familjar.

Nëse siguroni një shtëpi apo banesë tuajën, ju do të fitoni 15% zbritje në të gjitha pakot e sigurimit të shëndetit familjar dhe atë për të gjithë periudhën e sigurimit.

Mjafton një kontakt përmes rrjeteve sociale të kësaj kompanie https://www.facebook.com/ScardianSigurime/,  numrit të telefonit 038/049 777 444 apo edhe vizitës në pikat e shitjes, që ju të pranoni ofertën tuaj për Sigurimin e Shëndetit Familjar me zbritje.