Për shkak të kushteve atmosferike ndërpritet ndarja e ndihmave në Drenas - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

01/04/2020 14:42

Për shkak të kushteve atmosferike ndërpritet ndarja e ndihmave në Drenas

Lajme

Gazeta Express

01/04/2020 14:42

Për shkak të kushteve atmosferike që po vazhdojnë të rendohen nga reshjet e borës, momentalisht është ndërprerë ndarja e pakove ushqimore-higjienike për familjet në nevojë të Komunës së Drenasit

Në njoftimin e Komunës së Drenasit bëhet e ditur se shpërndarja e ndihmave do të vazhdojë ditën e enjte.

‘’Më datën 02.04.2020 ( e enjte ) do të vazhdon ndarja e pakove, sipas kushteve atmosferike. Ndonëse një pjesë e pakove është bërë ndarja në vendbanime, për shkak të reshjeve të dendura të borës, po dëmtohen thasët e miellit dhe pakoja ushqimore. Prandaj për të evituar këtë, Komisioni për Shpërndarjen e pakove, ka vlerësuar se sot është e pamundur të bëhet ndarja sot’’, thuhet në njoftomin e Komunës së Drenasit.