Për këtë mace po flet krejt bota, kjo është arsyeja - Gazeta Express

Për këtë mace po flet krejt bota, kjo është arsyeja

Gazeta Express

30/06/2020 22:18

Kjo është macja me vetulla interesante që i japin një pamje të çuditshme të fytyrës.

Macja katër vjeçare ka vetulla të bardha që i japin asaj një fytyrë interesante.

Pronarja e tij Karen ka postura fotografi dhe video të maces së saj të cilat edhe u bënë virale në rrjetin social Instagram.

Në fillim Karen filloi të postoj fotografi në vitin 2018 dhe filloi të pranojë shumë ndjekës, më pas macja u bë virale nga fytyra e saj e çuditshme për shkak të vetullave të saj të bardha.