Për ju që i adhuroni pastat, ja zgjedhja ideale - Gazeta Express

Gazeta Express

07/07/2020 14:07

Për ju që i adhuroni pastat, ja zgjedhja ideale

Gazeta Express

07/07/2020 14:07

Jeni adhurues i pastave por njëkohësish dëshironi të mbani një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar? Po mendoni që më nuk mund ta shijoni mirësinë e pastave ? 

Kjo nuk do të thotë që ndjekja e një diete të shëndetshme jua kushtëzon gjërat e shijshme, por përkundrazi një dietë e saktë është ajo që arrin të ndërthurë këto dyja në një shije të vërtetë.

Pastat me grurë siç janë pastat integrale Fusilli dhe Penne të linjës Vivi Verde tashmë janë pjesë e dietës së shumë njerëzve falë përmbajtjes së lartë të fibrave dhe proteinave, por edhe një arsye më shumë për ta konsumuar këtë produkt është linja e gjelbër Vivi Verde e cila njihet për produkte organike, të shëndetshme dhe origjinale falë një sistemi të prodhimit që respekton kafshët, mjedisin, dhe produktet ekologjike jo-ushqimore.

Cilat janë dobitë e pastave integrale ?

– Janë të pasura me antioksidant dhe enzime.

– Përmbajnë karbohidrate më komplekse dhe deri në 5 herë më shumë fibra sesa pastat tradicionale.

– Ndihmojnë për të mbajtur të qëndrueshëm sheqerin në gjak.

– Kanë përmbajtje më të lartë të vitaminave të tretshme në ujë, kripërave minerale dhe fibrave dietike.

Për një pjatë të shëndetshme, të shijshme dhe për plot energji zgjedh pasta të brendit Coop Fusilli, Penne dhe Rumo të cilat mund ti gjeni ekskluzivisht vetëm në Super Viva.