Për gjithsej 179 persona ngritët procedurë për mosrespektim të rregullave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë - Gazeta Express

Për gjithsej 179 persona ngritët procedurë për mosrespektim të rregullave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë

Ballina

Gazeta Express

30/03/2020 18:32

Prokuroritë Themelore Publike deri tani kanë ngritur procedime dhe kanë marrë vendime për 179 persona që nuk kanë respektuar rregullat shëndetësore gjatë kohës së epidemisë, njoftojnë nga Shërbimi për marrëdhënie me publikun të Prokurorisë Publike Republikane.

Në faqen e internetit të PTHP-së mund të gjeni informacione të përgjithshme për lëndët në Prokuroritë thtmelore poublike në pajtim me nenin 205 ose 206 të Kodit Penal, si dhe lajmërime për mospërmbushje të masave për parandalimin ose shkatërrim të sëmundjes së rrezikshme infektuese – koronavirus KORONA – 19 (informaczija-azhurirana-do-30-mart-2020 (2).