Pema gjigante rrëzohet mbi veturë - Gazeta Express

Pema gjigante rrëzohet mbi veturë

Gazeta Express

24/10/2020 8:23

Një burrë i mbijetoi një peme që u rrëzua në xhamin të tij duke i shkaktuar dëme të mëdha.

Adrian Stefaniu, 40-vjeçar, ishte në rrugën e tij për të marrë djalin nga shkolla kur papritmas pësoi një aksident.

Pamjet nga kamera tregojnë momentin kur një pemë e madhe në të majtë rrëzohet në majë të makinës, pothuajse duke e shtypur atë.

The father-of-two was on his way to pick up his son Alex, 13, from school on September 25 when, with almost no warning at all, a huge tree toppled over on top of his car,

Video e tregon atë të ulur në makinën e tij i tronditur pas ndikimit të cilin ai e krahasoi me ‘goditjen nga një tren’.

Volkswagen Passat i Adrianit pësoi aksident ndërsa dritaret dhe pasqyrat e tij u thyen, me vetëm porta e pasme që i mbijetoi dëmtimeve.

Adrian's customised Volkswagen Passat, that he had bought four months earlier for £18,000, took the brunt of the collision
The car was completely destroyed in the accident and had to be written off but he believes it saved his life
At the time of the accident, a yellow weather warning for strong winds of up to 65mph had been in place across Essex. Pictured: Where the tree trunk snapped
The doors, mirrors and windows were ruined in the crash (left, shards of glass on the seat)
As a result of the impact, the whole upper part of the car was squashed