Pediatria dhe Neonatologjia në Spitali Amerikan Kosovë në shërbim të pacientëve 0-16 - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

19/11/2021 11:30

Pediatria dhe Neonatologjia në Spitali Amerikan Kosovë në shërbim të pacientëve 0-16

Shneta

Gazeta Express

19/11/2021 11:30

Pediatria dhe Neonatologjia në Spitali Amerikan Kosovë i shërben të gjithë pacientëve të vegjël të grupmoshave nga 0 deri në 16 vjeç.

Ekipi i profesionistëve të pediatrisë dhe neonatologjisë kujdesen për shëndetin e fëmijëve në bashkëpunim me mjekët specialistë të fushave të tjera, duke mundesuar jo vetëm ndjekjen në poliklinikë, por edhe hospitalizimin e tyre.

Lexo Edhe:

Hallkë e rëndësishme e këtij departamenti është Neonatologjia dhe Reanimacioni i Neonatëve, një investim unik në llojin e tij, si nga ana njerëzore, ashtu edhe nga aparaturat tepër të avancuara që disponon. Çdo neonat i lindur ose që paraqitet për kontrollet e hershme në Spitalin Amerikan Kosovë, i nënshtrohet një kontrolli të detajuar dhe ekzaminimeve të rekomanduara nga mjeku pas lindjes.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com/ – Web