Pas ndarjes nga Bearti, a do të njihen më shumë Tea dhe Loco? - Gazeta Express

TV/Film

Gazeta Express

26/03/2021 20:13

Pas ndarjes nga Bearti, a do të njihen më shumë Tea dhe Loco?

TV/Film

Gazeta Express

26/03/2021 20:13

Në intervistën në Express Rozë i ftuar të Festa Qoqaj ka qenë Loco

Ai ka folur për të gjitha gjërat që kanë ndodhur në “Përputhen” por edhe për ndarjen e Teas nga Bearti.

I pyetur se a do të tënton që të njihen më shumë me Tean.

“Nuk di çka të komentoj në lidhje me këtë gjë! E dija në fillim që shkruheshin me Beartin por nuk e dija që këta dy takoheshin! Nëse do ta dija, do ta tregoja dhe do e lëja këtë punë”, ka thënë fillimisht Loco.

Duke folur për takimet që ka pasur me Tean, Loco ka thënë që “lëndimin e ka pasur prej momentit që Tea u deklarua për Andin”.

I pyetur për ndonjë mundësi që ata tani të lidhen pasi që Bearti është ndarë nga Tea, Loco ka thënë se “ruan komunikimin me Tean”.

“Nuk mendoj që do të vazhdojë diçka jashtë për një gjë që ka nisur aty brenda dhe përfundon aty brenda. Me Tean e kam mbyll aty, dmth ka nisur është mbyll sepse e ka vënë dikë tjetër para meje, rasti konkret ishte Andi dhe unë tani nuk kam, si me thënë, shyqyr mu hap rruga tash mua, i treti unë…”, ka thënë ai. /GazetaExpress/