Pas 29 vjetësh në Gjermani, kthehet me familje për të jetuar në Kosovë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

18/09/2020 12:47

Pas 29 vjetësh në Gjermani, kthehet me familje për të jetuar në Kosovë

Fun

Gazeta Express

18/09/2020 12:47

Pothuajse një jetë të tërë Ibrahim Islami nga fshati Dumnicë e kaloi në mërgim.

Por, ndryshe nga shumë të tjerë, ai nuk e kishte marrë këtë rrugë për të mos u kthyer një kohë të gjatë.

Ndërkohë, së fundmi ai la gjithçka në Gjermani për t’u kthyer në vendlindje. Një vendim ky jo i lehtë, por thotë se malli për atdhe dhe dëshira për ta parë vendin e tij duke përparuar e bindën atë për t’u kthyer dhe për jetuar tani në Kosovë.