Paraqiten probleme në Facebook, Instagram dhe WhatsApp - nuk shfaqen fotografitë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

01/04/2020 23:26

Paraqiten probleme në Facebook, Instagram dhe WhatsApp – nuk shfaqen fotografitë

Lajme

Gazeta Express

01/04/2020 23:26

Facebook, Instagram dhe WhatsApp po përballen me një problem në shfaqjen e fotografive.

Përdoruesit e rrjeteve sociale raportojnë se postimet ose fotografitë specifike nuk po shfaqen, por ato mund të ngarkohen.

Probleme të tilla po raportohen nga përdoruesit në të gjithë botën.

Problemet po ndodhin në të njëjtën edhe në WhatsApp.

Edhe përdoruesit e Instagram’it gjithashtu raportojnë se kanë probleme, me fotot që po dështojnë të shfaqen.