Para se të pushoni një punonjës, përgjigjuni 3 pyetjeve - Gazeta Express
string(54) "para-se-te-pushoni-nje-punonjes-pergjigjuni-3-pyetjeve"

Para se të pushoni një punonjës, përgjigjuni 3 pyetjeve

Fun

Gazeta Express

25/07/2023 8:52

Nuk ka asgjë më të keqe se të duhet të pushosh nga puna një punonjës.

Por jo rrallë, shumë punëdhënës gjenden pa dashjen e tyre përballë një situatë të tillë.

Lexo Edhe:

Dhe në këtë rast, përpara se të merret vendimi, punëdhënësi duhet t’iu japë përgjigje këtyre tri pyetjeve:

1. Cili është kontributi i këtij punonjësi?

2. Çfarë po bën ai për të përmirësuar aktivitetin tuaj?

3. A e bën punën mirë?

Pra, kur është momenti për të pushuar dikë? Kur një punonjës nuk përmbush këto tre vlera.

Madje, edhe nëse mungon vetëm njëra prej tyre, është shumë e rrezikshme që ta mbani atë në stafin tuaj. Dhe nëse të gjithë janë të kënaqur, është detyra juaj që ta vini atë në një pozicion për të arritur sukses, të doni punën e tyre dhe të ndiheni të shpërblyer.