Pamjet Video, marokenët kërcënojnë qytetarët nga xhami i lokalit në Tiranë - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

05/06/2020 23:37

Pamjet Video, marokenët kërcënojnë qytetarët nga xhami i lokalit në Tiranë

Shqiperi

Gazeta Express

05/06/2020 23:37

Gjatë muajve të fundit në Shqipëri numri i shtetasve afrikanë, apo vendeve në luftë në rrugët e kryeqytetit është shtuar. Ata enden rrugëve, duke kërkuar lëmoshë, ndërsa në disa raste raste janë kapur edhe duke vjedhur.

Së fundmi në një video të siguruar nga “Syri.net”, shihen disa shtetas marokenë, të cilët kanë terrorizuar qyetatarët në një lokalnë Tiranë. Ata qëndrojnë jashtë xhamave të lokalit dhe bëjnë veprime të pakontrolluara, duke frikësuar njerëzit që ndodhen brenda, madje njëri prej tyre mban në dorë edhe një mjet prerës.