Pamjet e para praktike të iPhone 12 Mini ku shihet sa i vogël është ai - Gazeta Express

Gazeta Express

29/10/2020 16:31

Pamjet e para praktike të iPhone 12 Mini ku shihet sa i vogël është ai

Gazeta Express

29/10/2020 16:31

Është plotësisht më i vogël krahasuar me iPhone 12.

Pasi lansoi dy telefona me madhësi identike – iPhone 12 dhe 12 Pro – javën e kaluar, Apple do të fillojë të marrë para-porositë për iPhone 12 Mini dhe iPhone 12 Pro Max më 6 nëntor.

Por nuk do të duhet të prisni deri atëherë për të pasur një pasqyrë se sa iPhone 12 Mini është më i vogël se iPhone 12.

Një video praktike mbi 40 minuta ishte postuar në YouTube nga George Buhnici, për të treguar më saktë madhësinë e iPhone 12 Mini dhe krahasimi i tij me iPhone 12. Dhe po, pranë iPhone 12, Mini është plotësisht shumë më i vogël.

Kjo është pamja e parë në botën reale e iPhone 12 Mini, i cili ka një ekran 5.4 inç.

iPhone 12 Mini do të fillojë me 699 dollarë, që është 100 dollarë më pak se iPhone 12 6.1 inç.

Porositë për iPhone 12 Mini fillojnë më 6 nëntor dhe ai do të dalë në shitje më 13 nëntor.

iPhone 12 mini: First hands-on!

? Apple News : https://t.me/ilounge_official The iPhone 12 mini won’t be available for pre-order until next week, but this is the first unboxing and hands o…