Pamjet, 80-vjeçari duke i futur duart vajzës, qytetari: Ia mori pensionin ajo - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

22/09/2020 16:46

Pamjet, 80-vjeçari duke i futur duart vajzës, qytetari: Ia mori pensionin ajo

Rozë

Gazeta Express

22/09/2020 16:46

Është një shprehje e njohur tashmë ajo që “dashuria nuk njeh moshë” dhe se numrat janë të parëndësishëm në një lidhje. Përgjithësisht meshkujt preferojnë vajza të reja, saqë në ditët e sotme është kthyer në diçka normale të shohësh çifte me diferencë 10-15 vjet ose edhe më tepër. Ndërkohë matyrshëm mund të pyetet se përse vajzat zgjedhin të lidhen me njerëz më të moshuar se vetja. Një rast i tillë dashurie ka mbërritur në JOQ, ku një i moshuar është filmuar në Kombinat krah partneres së tij shumë më të re se vetja. Ai është rreth moshës 80 vjeç, ndërsa vajza 30 vjeç.

“Kombinat Para 10 min. po i vjel pensionin kjo. Ai esht 80 vjec, ajo 30”-shkruan personi që ka përcjellë videon.