Pamje të mahnitshme të dy drerëve që luftojnë për dominim - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

30/05/2020 9:02

Pamje të mahnitshme të dy drerëve që luftojnë për dominim

Fun

Gazeta Express

30/05/2020 9:02

Dy drerë të mahnitshëm luftojnë mes vete në kështjellën Raby, në Durham.

Dreri i ri ngrihet në këmbë që të luftojë për të dominuar. Kështjella Raby ka vlerë 200 hektarë tokë që dreri i tyre të bredh përreth.

 Two young stags look set for a boxing match as they fight for status and dominance in the herd

Thuhet se jetojnë më shumë se 200 drerë të kuq dhe disa të tjerë të vegjël në pronën Medieval.

Dreri femër në park lind për çdo maj dhe qershor kështu ata kanë shumë drerë të lindur dhe të tjerë që lindin.

 The pair were spotted in the grounds of medieval Raby Castle in Durham
 The medieval estate has a whopping 200 acres of parkland for their deer to roam around
 Raby Castle is thought to be home to more than 200 red deer and smaller fallow deer