Pa energji elektrike nesër disa pjesë të komunës Karposh - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

07/06/2020 10:55

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të komunës Karposh

Ballina

Gazeta Express

07/06/2020 10:55

Për shkak të punëve teknike në rrjetin elektrodistributiv nesër nga ora 09 deri në orën 14:30 pa energji elektrike do të mbesin  disa pjesë të lagjes Kozle në komunën Karposh.

Nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Krizat informojnë se pa energji elektrike  në këtë periudhë kohore  do të mbesin banorët e rr. Jurij Gagarin prej nr. 14 deri në nr.50 (numrat çift), rr. Kozle prej nr. 109 deri në nr. 156, si dhe një pjesë e rrugës “Strushka dhe rr. Korab, rr. Jurij Gagarin prej nr. 79 deri në nr 105 (numrat tek).