Osmani me apel për deputetët: Votoni sot Ligjin për PP dhe Kodin zgjedhorë që nesër të votohet shpërbërja e Kuvendit - Gazeta Express

Osmani me apel për deputetët: Votoni sot Ligjin për PP dhe Kodin zgjedhorë që nesër të votohet shpërbërja e Kuvendit

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 12:25

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka bërë një apel deri tek deputetët e të gjitha partive që sot të miratohen ligji për PP dhe kodi zgjedhorë që nesër të votohet shpërbërja e Kuvendit me qëllim sipas Osmanit të ruhet koncezusi për zgjedhjet e 12 prillit, përcjell GazetaExpress.

”Në emër të agjendës evropiane të vendit, pas vizitës së suksesshme në Paris, si zv. Kryeministër për Çështje Evropiane apeloj deri te deputetët të miratojnë pikat e rendit të ditës së sotme përfshi Ligjin për prokurori publike dhe Kodin zgjedhor dhe nesër të votohet shpërbërja e Parlamentit me qëllim që të ruhet konsensusi i arritur politik për zgjedhje në 12 Prill”./GazetaExpress/

Besmir Lika