Osmani dhe Mishell bëjnë mbikëqyrjen e projekteve të financuara nga BE - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

25/01/2020 12:45

Osmani dhe Mishell bëjnë mbikëqyrjen e projekteve të financuara nga BE

Ballina

Gazeta Express

25/01/2020 12:45

Kryetari i Këshillit Evropian, Sharl Mishel, ka qëndruar për vizitë në Maqedoni të Veriut. Gjatë vizitës, Mishel është takuar me kreun shtetëror duke diskutuar për temat aktual dhe procesin e interegrimeve, shkruan GazetaExpress.

Zëvendëskryeministri Osmani bashkë me Mishel-in kanë bërë mbikëqyrjen e projekteve te financuara nga BE. Bashkë me Osmanin dhe Mishelin ishte ministri Nuredini, Samuel Zhbogar dhe shumë figura tjera politike./GazetaExpress/