OSHEE: Afat deri në qershor për të përfituar nga falja e kamatvonesave - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

24/05/2020 23:13

OSHEE: Afat deri në qershor për të përfituar nga falja e kamatvonesave

Shqiperi

Gazeta Express

24/05/2020 23:13

OSSHE ka bërë një njoftim për të gjithë klientët debitorë që nuk ka hyrë në aktmarrëveshje, se kanë kohë deri në qershor.

Njoftimi i plotë

Nga analiza e treguesve, sipas Furnizuesit të Shërbimit Universal, vlerësohet se janë rreth 131 mijë debitorë që nuk kanë hyrë në aktmarrëveshje.

Sqarojmë përsëri se, kjo kategori ka afat deri në muajin qershor që të përfitojnë nga falja e kamatvonesës dhe të lidhin aktmarrëveshje të re me OSHEE.

Bëhet fjalë për 10 miliardë lekë që shuhen nga falja e kamatvonesave.

Faleminderit!