Ortopedi i njohur, Florin Ramadani, me këto data do të jetë në Spitalin Amerikan Kosovë - Gazeta Express
string(85) "ortopedi-i-njohur-florin-ramadani-me-keto-data-do-te-jete-ne-spitalin-amerikan-kosove"

Ortopedi i njohur, Florin Ramadani, me këto data do të jetë në Spitalin Amerikan Kosovë

Shneta

Gazeta Express

16/07/2022 15:47

Ortopedi i njohut, Prof.Dr.Florin Ramadani, do të jetë në Spitalin Amerikan në Kosovë në datat 21, 22, 23, 28, 29, 30 korrik.

Dr. Ramadani operon dhe trajton me teknikat më të avancuara dhe pas kërkesave të shumta për trajtim mjekësor, ai do të jetë në këtë spital.

Lexo Edhe:

Takimin me Prof.Dr.Florin Ramadani duhet ta rezervoni në inbox të faqes së Spitalit Amerikan ose në numrat e telefonit: 038 221 661 ose 049 513 513.

“Spitali Amerikan në  Kosovë duke u bazuar ne kërkesat e shumta për trajtim mjekësor nga Ortopedi i mirënjohur Prof.Dr.Florim Ramadani, i cili operon dhe trajton me teknikat më të avancuara, me kënaqësi  lajmëron të gjithë  të interesuarit se mjeku do të jetë në datat 21, 22, 23 Korrik si edhe në datat 28, 29, 30 Korrik 2022 në Spitalin Amerikan Kosovë. Rezervoni takimin tuaj me Prof.Dr.Florin Ramadani në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513. Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!”, thuhet në njoftim.