Ortopedi i mirënjohur, Florin Ramadani vjen në Spitalin Amerikan nga data 15 deri më 19 Gusht - Gazeta Express
string(92) "ortopedi-i-mirenjohur-florin-ramadani-vjen-ne-spitalin-amerikan-nga-data-15-deri-me-19-gusht"

Lajme

Gazeta Express

11/08/2022 17:52

Ortopedi i mirënjohur, Florin Ramadani vjen në Spitalin Amerikan nga data 15 deri më 19 Gusht

Lajme

Gazeta Express

11/08/2022 17:52

Ortopedi i mirënjohur Prof.Dr.Florin Ramadani, i cili operon dhe trajton me teknikat më të avancuara, do të jetë në Spitalin Amerikan Kosovë nga data 15 deri në datën 19 Gusht.

Rezervoni takimin tuaj me Prof.Dr. Florin Ramadani në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

Lexo Edhe:

#spitaliamerikan