Orkestra Kombëtare e Francës mahnit botën, luajnë një vepër me 51 instrumente pa u takuar - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

05/04/2020 16:28

Orkestra Kombëtare e Francës mahnit botën, luajnë një vepër me 51 instrumente pa u takuar

Fun

Gazeta Express

05/04/2020 16:28

Orkestra e tyre ka mahnitur.

Një orkestër franceze ka regjistruar një pjesë muzikore me 51 instrumente dhe e ka ndarë atë me miliona njerëz në mbarë botën që gjenden në shtëpi gjatë karantinës.

Si një puzzle gjigant, edhe orchestra kombëtare franceze përdori magjinë e teknologjisë për të ngjitur së bashku 51 pjesët e muzikantëve, të cilët filmuan secili veten duke luajtur vetëm pjesën e tyre, në shtëpi. Postimi i një videoje të performancave të tyre në Youtube ishte një mnëyrë për të qënë në kontakt me njëri-tjetrin dhe audiencat, për të cilat u ka marrë malli.