Organizohet ndejë për aktorin Lulzim Rexha, të gjitha mjetet do t'i dedikohen atij - Gazeta Express
string(80) "organizohet-ndeje-per-aktorin-lulzim-rexha-te-gjitha-mjetet-do-ti-dedikohen-atij"

Organizohet ndejë për aktorin Lulzim Rexha, të gjitha mjetet do t’i dedikohen atij

Lajme

Gazeta Express

03/04/2024 17:18

Para disa kohësh, aktori Lulzim Rexha është diagnostikuar me kancer dhe për trajtimin e tij ai ka nevojë për ndihmën e të gjithë atyre që kanë mundësi.

Për grumbullimin e mjeteve financiare, në përkrahje ka dalë edhe “Bamboo Bar” në udhëheqje të Arian Hencit, i cili ka organizuar një ndejë për nesër në përkrahje të Lulit.

Lexo Edhe:

Aty do të marrin pjesë: Vedat Bajrami, Armond Morina, Fatmir Spahiu, Denik Prizreni, Faton Isufi , Xhaner Gashi dhe Dj. Dagz & PM.

Të gjitha mjetet që grumbullohen do t’i dorëzohen Lulit.