OBSH tregon arsyet pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

31/05/2020 9:08

OBSH tregon arsyet pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie

Lajme

Gazeta Express

31/05/2020 9:08

Minstria e Shëndetësisë ka publikuar disa fotografi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë lidhur me koronavirusin dhe ndikimi i duhanit në shëndetin e njeriut.

Përmes disa fotografive është shpjeguar për arsyet se pse duhet ta lini duhanin gjatë kohës së pandemisë Covid-19.

“Lënia e duhanit mund t’ju ndihmojë të reagoni ndaj virusit me simptoma më të buta dhe të shëroheni më shpejt”, thuhet në pamfletin e OBSH-së.

Po ashtu, është shpjeguar edhe për riskun e duhanpirësve për t’u infektuar me koronavirus.

Këtu mund t’i lexoni të gjitha të dhënat të publikuara nga OBSH dhe të shpërndara nga Ministria e Shëndetësisë në Kosovë.