Nuk respektojnë masat e qeverisë, atmosfera "flakë" e muzikë 'live' pas orës 20:00 në diskotekën 'Princesha Palace' - Gazeta Express
string(107) "nuk-respektojne-masat-e-qeverise-atmosfera-flake-e-muzike-live-pas-ores-2000-ne-diskoteken-princesha-palace"

Nuk respektojnë masat e qeverisë, atmosfera “flakë” e muzikë ‘live’ pas orës 20:00 në diskotekën ‘Princesha Palace’

Lajme

Gazeta Express

02/01/2021 22:10

Teksa në kryeqytet, në Prishtinë, kafiterive iu lejohet të punojnë vetëm deri në ora 20:00, duke respektuar masat anticovid19, në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, nuk po vlen rregulli i njëjtë.

Në lokalin e muzikës live “Princesha Palace” sonte janë mbledhur qindra persona duke mos respektuar asnjë masë të vënë nga Qeveria e Kosovës.

Lexo Edhe:

Në një video që ka siguruar IndeksOnline, në “Princesha Palace” shihen qindra persona duke u argëtuar me muzikë tallava.

Kjo video është gjiruar në ora 21:10 minuta, kohë e ndaluar për veprimtarinë e kafiterive dhe gastronomisë në përgjithësi.

Të gjithë shkelësit e masave anticovid, organet kompetente obligohen të shqiptojnë masat ndëshkimore konform Ligjit nr. 07/l-006 për parandalimin dhe luftimin e pandemisë covid-19 në territorin e Republikës së Kosovë