Nuk përmbahet vajza në Tiranë, del me rroba banjo në mes të qytetit - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

15/08/2020 16:25

Nuk përmbahet vajza në Tiranë, del me rroba banjo në mes të qytetit

Shqiperi

Gazeta Express

15/08/2020 16:25

Çudira nga vendi! Ndodh edhe kështu, një e re e cila duket se është lodhur nga vapa në Tiranë në këto ditë të nxehta gushti, ka vendosur të vishet me rroba banjo teksa ekspozon të pasmet dhe një fustan rrjete sipër.

E reja ka rënë në sy ditën e sotme tek “Tregu Çam” teksa kalonte me qetësi.

Njerëzit aty pranë, veçanërisht gjinia mashkullore nuk ia kanë ndarë sytë, madje i kanë bërë edhe video.

Burimi: dosja.al