Nuk ka njerëz, pinguinët bëjnë një shëtitje në akuarium - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

27/03/2020 23:03

Nuk ka njerëz, pinguinët bëjnë një shëtitje në akuarium

Fun

Gazeta Express

27/03/2020 23:03

Edhe akuariumet kanë mbetur bosh pa vizitorë shkaku i gjendjen së krijuar në botë.

Akuariumi Shedd i Chicagos, i cili nuk mund të mirëpresë më vizitorët tani, së fundmi kanë ndarë video të pinguinëve të tyre duke shijuar një turne të udhëhequr në akuarium dhe duke marrë disa pamje dhe tinguj për të cilët nuk janë mësuar.

Pa mysafirë në ndërtesë, kujdestarët po bëhen krijues në mënyrën se si sigurojnë pasurimin e kafshëve, transmeton lajmi.net.

Prezantimi i përvojave, aktiviteteve, ushqimeve të reja dhe më shumë për t’i mbajtur ato aktive, inkurajon ato të hulumtojnë, zgjidhin problemin dhe shprehin sjelljet natyrore.