Nuk ka më bllok në Twitter - Gazeta Express
string(26) "nuk-ka-me-bllok-ne-twitter"

AutoTech

Gazeta Express

18/08/2023 23:12

Nuk ka më bllok në Twitter

AutoTech

Gazeta Express

18/08/2023 23:12

Elon Musk ka njoftuar se nuk do të ketë më opsion t’i bësh bllok dikujt në “X”, ish-aplikacionin Twitter.

Ai thotë se ekipi është duke zhvilluar një version të ri që nuk të lejon t’i bllokosh njerëzit e padëshiruar por vetëm t’ua ndalosh mundësinë e të shkruarit mesazh.

Lexo Edhe:

Që kur bleu Twitter-in vitin e kaluar për 44 miliardë dollarë, Musk e ka riparuar kompaninë, duke pushuar nga puna shumë punonjës, duke rivendosur llogaritë e ndaluara më parë dhe së fundi duke riemërtuar kompaninë dhe platformën si X.

Ai nuk dha një arsye ose një kornizë kohore për eliminimin e funksionit të bllokimit, duke thënë vetëm në një përgjigje vijuese se “nuk ka kuptim” dhe se funksioni për mesazhet do të jetë ende i disponueshëm.