“Nuk është festë e jemja ajo” – A e dini që gazetarja e intervistës qesharake për Shën Valentin sot është deputete - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

10/07/2020 7:11

“Nuk është festë e jemja ajo” – A e dini që gazetarja e intervistës qesharake për Shën Valentin sot është deputete

Lajme

Gazeta Express

10/07/2020 7:11

Gati të gjithë e kemi parë videon me intervista për festën e Shën Valentinit, kur një i moshuar thotë se nuk është festë e tij, pasi ai i takon besimit islam, kur pyetet nga gazetarja se a e feston këtë ditë.

Ka vite që është publikuar, por kjo video bëhet aktuale çdo Shën Valentin, shkruan Gazeta Sinjali.

Por, a e keni menduar ndonjëherë se kush është gazetarja e cila i pyet të moshuarit për këtë festë.

Nga zëri mund të kuptohet shumë lehtë se ajo është deputetja e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Valdete Idrizi. Madje, ajo shihet qartë në minutën 1:11.

Idrizi kishte qenë edhe kandidate për kryetare të Komunës së Mitrovicës në zgjedhjet lokale të viti 2017 dhe njihet për aktivizëm qytetar në këtë komunë

Pleqt per festen Shen Valentin (Dita e te dashuruareve) – Çka do u blejne grave? (Humor)