Njoftim me rëndësi për mjekët që janë të pa punë - Gazeta Express
string(48) "njoftim-me-rendesi-per-mjeket-qe-jane-te-pa-pune"

Njoftim me rëndësi për mjekët që janë të pa punë

Lajme

Gazeta Express

06/10/2022 11:20

Ministria e Shëndetësisë u bën thirrje të gjithë mjekëve të përgjithshëm dhe specialistëve të lëmive te ndryshme, të licencuar, që aktualisht janë te pa punë, që duke filluar nga data 06 tetor deri me datën 08 tetor 2022, të paraqitën përmes postës elektronike të MSH.

Ministria thotë se duhet të paraqiten në këto imella: [email protected] si dhe në dy  e-mail adresat e tjera: [email protected], [email protected]

Lexo Edhe:

Të dhënat që kërkohen janë:

Emri dhe Mbiemri

Data e lindjes, vendlindja

Vendbanimi

Thirrja profesionale

Numri i licencës

Viti i përfundimit te studimeve në mjekësi (për doktorët e mjekësisë dhe viti i përfundimit te specializimit për specialistët).