Njihuni me shenjat më me fat të javës 11-17 shtator - Gazeta Express
string(51) "njihuni-me-shenjat-me-me-fat-te-javes-11-17-shtator"

Rozë

Gazeta Express

10/09/2023 15:36

Njihuni me shenjat më me fat të javës 11-17 shtator

Rozë

Gazeta Express

10/09/2023 15:36

Hëna e re në shenjën e Virgjëreshës na fton të bëjmë fillime të reja.

Pra, cilat janë shenjat me fat të javës së re?

Lexo Edhe:

Demi

Pengesat e Mërkurit retrograde, biznesi konfuz, keqkuptimet në shtëpi do largohen dhe kështu Demi më në fund mund të bëjë atë që dëshiron, domethënë të shijojë jetën e tij të përditshme, të dalë, të bëjë pazaret që nuk ka bërë.

Virgjëresha

Për Virgjëreshën ka ardhur sezoni i rinovimit. Çfarëdo barre që ekzistonte nga e kaluara e afërt, çfarëdo gjë që e shqetësonte, zakonisht pa arsye dhe me një dozë ekzagjerimi, çfarëdo që e preokuponte dhe ia vështirësonte jetën e përditshme, lihet mënjanë. Ka ardhur koha për plane të reja, për ndryshime në pamje, të cilat donte t’i bënte prej kohësh dhe hezitonte. Virgjëresha është shumë e gatshme për një romancë të re.

Shigjetari

Ajo që po ndodh me Shigjetarin, i cili flet dhe askush nuk e dëgjon, sepse fjalët e tij përmbajnë një romancë të paparë, duhet të ndalet në një moment. Në mjedisin e tij profesional, Shigjetari do të ketë shumë mundësi këtë javë për të dëshmuar se çfarë është, sa punë të vlefshme bën, si dhe t’u bëjë të ditur atyre që janë sipër tij, se është koha për atë promovim dhe rritje që është përpjekur për të marrë për një kohë të gjatë.