Njihuni me gruan e Vedatit të "Stupcave" - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

04/05/2021 12:03

Njihuni me gruan e Vedatit të “Stupcave”

Rozë

Gazeta Express

04/05/2021 12:03

Vedat Bajrami është një nga humoristët më të njohur e më të dashur në vend.

Por, për jetën e tij private pak dihet. Madje, të rrallë janë ata që e dijnë se aktori është i martuar dhe se ka fëmijë.

Gruaja e Vedat Bajramit, është Allmira Mullaabazi nga Prizreni, dikur miss dhe modele.