Njihuni me dhelprën që këndon - Gazeta Express

Njihuni me dhelprën që këndon

Fun

Gazeta Express

18/07/2021 18:07

 Yesenia, një dhelpër 4-vjeçare në Kirishi, Rusi, krijon një melodi të lumtur.

Kjo dhelpër dëshiron ta bëjë zërin e saj të dëgjuar, kështu që ajo i përgjigjet pronarit të saj me këngë. Irina Shchekoldina, 42, nga Kirishi, Rusi, shpëtoi dhelprën e saj katër vjeçare, Yesenia, nga një fermë dhe i dha asaj një jetë të re.

Që kur u bë pjesë e familjes Yesenia me siguri e ka gjetur zërin e saj, në veçanti, zërin e saj për të kënduar, raporton KP.

Irina vuri re se Yesenia po këndonte përsëri kohët e fundit, kështu që ajo filmoi dhelprën ndërsa ulërinte melodinë e saj.