Njeriu që jeton në aeroplan - Gazeta Express

Njeriu që jeton në aeroplan

Lajme

Gazeta Express

17/09/2020 12:33

Gazetare: Albulena Demaku

Një Boeing 727 është gjëja e fundit që mund të pritet të shihet e vendosur në një pyll.

Në vitin 1999, Bruce Campbell e siguroi aeroplanin nga një vend afër Aeroportit Hillsboro në Oregon, duke paguar 100 mijë dollarë për avionin, si dhe 96 mijë dollarë për lëvizjen e automjetit dhe marrjen me qira të një vendi për të vendosur përkohësisht aeroplani.

Bruce e donte mundësinë e të jetuarit pa hipoteka, duke hedhur poshtë idenë e marrjes së borxhit që në moshë të re.