Njerëzit nuk e meritojnë tokën, kjo video e dëshmon më së miri - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

07/04/2020 16:05

Njerëzit nuk e meritojnë tokën, kjo video e dëshmon më së miri

Fun

Gazeta Express

07/04/2020 16:05

Një video e disa mjellmave duke pastruar mbeturinat që njerëzit kanë hedhur në ujë po qarkullon në internet.

Kjo video tregon shumë mirë se si njerëzit nuk po kujdesen aspak për tokën në cilën nuk jetojmë vetëm ne.

E izolimi i njerëzve që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit ka bërë që ky planet të ketë përmirësim në ajër dhe në ujëra./Gazeta Express