Një modele në kërkim të perfeksionit shkon te ''Doktor Plastik'' - Gazeta Express

Një modele në kërkim të perfeksionit shkon te ”Doktor Plastik”

Rozë

Gazeta Express

23/08/2021 13:28

Sindi Dedgjonaj është një modele e njohur e Agjencisë” Sonny’s Angels”.

Megjithese fotografi i njohur Sony K. Elson e zgjodhi për karakterin e veçantë dhe grinten gjatë shooting-ut, puna me Sindin jo gjithmonë ka qenë e lehtë për të.

Sindi e kompleksuar nga forma dhe madhësia e hundes nuk jepte kurrë maksimumin në shooting.

Lexo Edhe:

Ndaj, Sindi fale Sonit iu drejtua ”Doktor Plastik” dhe Spitalit Amerikan për të realizuar rinoplastiken.

Me këtë ndërhyrje, modelja 19 vjeçare shpreson të fitojë më shumë besim gjatë fotosesioneve dhe pse jo dhe të fitojë më shumë kontrata pune.

Por si do t’i realizojë të gjitha këto, e shihni në linkun më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=V-bc5HoOyb8