Një minutë ju duhet që t’i lironi hundët e bllokuara - Gazeta Express

Keshilla Mjekësore

Gazeta Express

03/11/2021 20:51

Një minutë ju duhet që t’i lironi hundët e bllokuara

Keshilla Mjekësore

Gazeta Express

03/11/2021 20:51

Një metodë shumë e lehtë dhe efikase.

Tani sapo ka hyrë periudha e gripit dhe një nga simptomat më të bezdisura janë dhe hundët e bllokuara.

Lexo Edhe:

Sipas virozës së stinës bllokimi i tyre zgjat edhe pasi temperatura është larguar. Nëse për ju nuk ka funksionuar asgjë apo asnjë ilaç ndoshta kjo mënyrë do t’ju ndihmojë:

Vendosni napa të ngrohta tek hunda: Merrni një napë ose top pambuku dhe ngroheni.

Vendoseni mbi hundë, kujdes temperatura duhet të jetë e përshtatshme aq sa ta durojë lëkura.

Nxehtësia shkrin mukuset e ngurta. Pas këtij veprimi lani hundën me ujë të ngrohtë dhe kripë.