Një i dyshuar me koronavirus në Shkup - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

24/02/2020 23:44

Një i dyshuar me koronavirus në Shkup

Ballina

Gazeta Express

24/02/2020 23:44

Një person i dyshuar me korona virus ndodhet në repartin infektiv në Shkup. I dyshuari është i ardhur nga Italia-Lombardia Veneto. Ka kaluar në aeroportin e Shkupit pa kontrollë, përcjell Gazeta Express.

Burime të News33.tv njoftojnë që personi është në karantin dhe pas 2 orësh konfirmohet saktë se a është apo jo i infektuar, njofton News33./V.Leka/