Një grua në Florida lind në parkingun e spitalit - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

27/06/2020 14:38

Një grua në Florida lind në parkingun e spitalit

Fun

Gazeta Express

27/06/2020 14:38

Një grua shtatzënë lindi vajzën e saj të vogël në vetëm disa sekonda jashtë klinikës së lindjes.

Susan Anderson ishte duke ecur në klinikën Pacific Pregnancy Pathways në Palm Beach, Florida, përpara lindjes së saj javën e kaluar kur vendosi që ajo nuk mund të priste më, transmeton lajmi.net.

Pamjet tregojnë se Anderson është mbështetur nga partneri i saj dhe mamia Sandy Lobiana, me Julia duke bërë një paraqitje të shpejtë pasi nëna e saj ulëriti nëpër kontraktime.

Pronarja e klinikës Gelena Hinkley ndau klipin në internet me lejen e Anderson, dhe tha që ajo ishte e habitur nga sa shpejt kishte arritur Julia.